Mimers Hus gymnasium - en skola där alla ska lyckas

Mimers Hus gymnasium ligger i centrala Kungälv, nära till bussförbindelser och Kongahälla centrum. Hos oss har du tretton spännande program att välja mellan. Oavsett vilket program du väljer att läsa får du en god grund för din framtid.

 Teckenspråk:


Du har rätt att söka till vilken skola du vill för ditt barn. Du ska välja skola senast fredag i vecka 8 det år barnet fyller sex år. Barnet är alltid garanterad en plats på den skola som är närmast hemmet.

Det finns en kommunal gymnasieskola i Kungälv. Gymnasieskolan heter Mimers gymnasium och finns i Mimers hus i centrala Kungälv.


Om Mimers Hus gymnasium

Som elev hos oss får du lära dig att tänka och arbeta självständigt, samarbeta i grupp, ta del av nya perspektiv och skaffa dig kunskap som hjälper dig att skapa din egen framtid. Inom skolans område hittar du både Mimers kafé, bibliotek och kulturlabb. Hos oss är det vi tillsammans som är Mimers Hus gymnasium.

Våra ledord

Är du nyfiken på vår skola och vill göra ett besök?

Är du intresserad av Mimers Hus gymnasium och vill prova att följa en klass under en dag är du välkommen att besöka oss. Kontakta programansvarig för det programmet du är intresserad av för mer information. Varmt välkommen!

 

Kontaktlista för frågor och bokning av besök

  Sidan uppdaterades: