Gymnasieskola - Mimers hus

Mimers Hus gymnasium ligger i centrala Kungälv, nära till bussförbindelser och Kongahälla centrum. Hos oss har du tolv spännande program att välja mellan. Oavsett vilket program du väljer att läsa får du en god grund för din framtid.

 Teckenspråk:


Du har rätt att söka till vilken skola du vill för ditt barn. Du ska välja skola senast fredag i vecka 8 det år barnet fyller sex år. Barnet är alltid garanterad en plats på den skola som är närmast hemmet.

Det finns en kommunal gymnasieskola i Kungälv. Gymnasieskolan heter Mimers gymnasium och finns i Mimers hus i centrala Kungälv.


Lärlingsutbildning

Vi erbjuder lärlingsutbildning inom Bygg- och anläggningsprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Försäljnings- och serviceprogrammet och Industritekniska programmet.

Om Mimers Hus gymnasium

Som elev hos oss får du lära dig att tänka och arbeta självständigt, samarbeta i grupp, ta del av nya synsätt och skaffa dig kunskap som hjälper dig att skapa din egen framtid. Inom skolans område hittar du både Mimers kafé, bibliotek och kulturlabb. Hos oss är det vi tillsammans som är Mimers Hus gymnasium.

Våra ledord

  Sidan uppdaterades: