Gymnasieskola - Mimers hus

Mimers Hus gymnasium ligger i centrala Kungälv, nära till bussförbindelser och Kongahälla centrum. Hos oss har du tolv spännande program att välja mellan. Oavsett vilket program du väljer att läsa får du en god grund för din framtid.

Skolstart 20 augusti

Uppropstider för nya elever i årskurs 1

  • 09.30 - Upprop för nya elever i årkurs 24 (år 1) i teatern för elever på Industriprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, och Teknikprogrammet.
  • 10.30 - Upprop för nya elever i årskurs 24 (år 1) i teatern för elever på Ekonomiprogrammet och Försäljnings-och serviceprogrammet.
  • 11.30 - Upprop för nya elever i årskurs 24 (år 1) i teatern för elever på Barn-och fritidsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Vård-och omsorgsprogrammet.
  • 13.00 - Upprop för nya elever på Introduktionsprogrammen i Hörsal 2 i Mimers Hus.

Varmt välkomna!

Lärlingsutbildning

Vi erbjuder lärlingsutbildning inom Bygg- och anläggningsprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, Försäljnings- och serviceprogrammet och Industritekniska programmet.

Om Mimers Hus gymnasium

Som elev hos oss får du lära dig att tänka och arbeta självständigt, samarbeta i grupp, ta del av nya synsätt och skaffa dig kunskap som hjälper dig att skapa din egen framtid. Inom skolans område hittar du både Mimers kafé, bibliotek och kulturlabb. Hos oss är det vi tillsammans som är Mimers Hus gymnasium.

Våra ledord

  Sidan uppdaterades: