Julklapp till kommunanställda 2023

Kungälvs kommun har även i år beslutat att årets julklapp till anställda kommer vara ett digitalt presentkort som kan lösas in i butiker, caféer, restauranger, besöksmål och liknande.

Värdet på de digitala presentkorten uppgår till 300 kronor och delas ut till fler än 4 000 anställda.
Det digitala presentkortet kommer som förra året att administreras i Cityplay-appen och din verksamhet är/kan vara en, av de som kan ta emot presentkortet.Kungälvs kommuns personal kommer att få sina digitala presentkort kring den 20 december och dessa är därefter giltiga till och med den 30 juni 2024. För dig som handlare kostar det inget att ansluta dig till Cityplay och du behåller hela summan, vilket betyder att du inte betalar någon administrativ kostnad för att vara ansluten.

Anslut din verksamhet till Cityplay

För att kunna ta emot dessa presentkort behöver din verksamhet ansluta sig till Cityplay. Anslutningen är som sagt gratis och aktivering sker genom att klicka på länken nedan och fylla i informationen. Om du redan är ansluten behöver du inte göra anslutningen igen.

Här kan du ansluta din verksamhet till Cityplay

För handlare (cityplay.se)

Är du redan ansluten kan du logga in via ditt admin här:
Butiksadmin Cityplay (goloyal.se)

Om Cityplay

Cityplay är en app som får fler att handla lokalt. I Cityplay kan du som bedriver verksamhet i kommunen ta emot presentkort, publicera erbjudanden, lägga till digitala stämpelkort och kommunicera med kommunens invånare.

Frågor och anmälan

naringsliv@kungalv.se

  Sidan uppdaterades: