Vikarie i förskola, måltidsservice och lokalvård

Varje dag söker Kungälvs kommun vikarier. Vill du jobba som vikarie inom förskola, lokalvård eller måltidsservice så söker du jobb här.

Att arbeta inom dessa verksamheter som vikarie innebär att du arbetar som timavlönad vid behov, exempelvis när någon är sjuk ute i verksamheten. Hos oss kan du även söka sommarjobb under semestermånaderna.

Vill du jobba hos oss? Fyll i formuläret längre nedan om du vill söka jobb inom dessa verksamheter.

 

Att jobba som timvikarie i våra olika verksamheter


Lokalvård

Som timvikarie inom lokalvård kommer du att arbeta med miljön i kommunens lokaler. Du kommer att utföra daglig städning samt skötsel och rengöring av städmaterial och utrustning. Du arbetar dagtid, måndag till fredag.

Förskolan

Som timvikarie i förskolan ska du tillsammans med ordinarie medarbetare genomföra pedagogiskt arbete med barnen enligt läroplanen och tillgodose barnens behov av utveckling och lärande. Du arbetar med barn i åldrarna 1 till 5 år.

Du ersätter ordinarie personal och gör de flesta av den personens arbetsuppgifter. Att ta ansvar för en barngrupp innebär till exempel att ha samling, gå till skogen, påklädning, disk, blöjbyten, hjälpa till vid toalettbesök med mera. Den ordinarie personalen har det pedagogiska ansvaret. Du arbetar dagtid, måndag till fredag.

 

Måltidsservice (Mat till förskola, skola och äldreomsorg)

Som timvikarie inom Måltidservice arbetar du i ett kök inom förskolan, skolan eller äldreomsorgen. Tillsammans med övriga i arbetsgruppen, eller ensam, kommer du att göra frukost och mellanmål, tillaga/ordna tillbehör till lunchen.

I arbetsuppgifterna kan det ingå hantering utav specialkost och du kommer att följa rutiner för egenkontroll och livsmedelshygien. Dina arbetsuppgifter består även av att tvätta, städa och diska. Som timvikarie inom Måltidsservice kan du även komma att arbeta helgtid.

Så här går rekryteringsprocessen till

  1. Vi kontaktar dig och har ett första samtal.
  2. Vi ringer din referens.
  3. Vi följer svensk lagstiftning gällande belastningsregistret.
  4. Vi bokar dig på gruppintervju.
  5. Vi tar ställning till om vi kan erbjuda dig en timanställning eller inte.
  6. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om vår integritetspolicy.

Inom måltidsservice och lokalvård får du möjlighet att göra introduktion och gå bredvid ordinarie personal något/några tillfällen för att komma in i arbetet.

När introduktionen är godkänd är du redo att börja arbeta som timvikarie hos oss.

Ansökningsformulär

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Dina personuppgifter kommer att hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR.

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Jag har tagit del av informationen om hur personuppgifter hanteras
Du måste fylla i fältet
Du måste fylla i fältet
Du måste fylla i fältet
Du måste fylla i fältet
Du måste fylla i fältet
Du måste fylla i fältet
Du måste fylla i fältet
Ja
Nej
 
Ja
Nej
Du måste fylla i fältet
 
Du måste fylla i fältet
Du måste fylla i fältet
  Önskemål om arbetsplats
Förskola (Krävs belastningsregister för Skola eller barnomsorg)
Måltidsservice (Krävs belastningsregister för Skola eller barnomsorg)
Lokalvård
  När har du möjlighet att arbeta?      
     
  Sidan uppdaterades: