Fältarbete - uppsökande ungdomsverksamhet

Fältarbete är en förebyggande, uppsökande och rådgivande verksamhet för dig som är ung i Kungälv.

Du träffar fältassistenterna främst på kvällar och helger, vid olika evenemang, skolavslutningar och på platser där vuxennärvaron är liten. Fältarbetet är flexibelt och grundar sig på de behov som ungdomarna har. 

Fältassistenterna samarbetar med föräldrar, föreningar, frivilligorganisationer med flera. Om fältassistenterna ser att det finns ett behov samarbetar de även med exempelvis polis och socialtjänst. 

Fältassistenterna jobbar under socialtjänstlagen. Det innebär anmälningsplikt och sekretessbestämmelser till skydd för den enskilde individen. 

Hör gärna av dig om du vill ställa frågor, delge oro/information eller få stöd. Ring oss gärna, hellre en gång för mycket än en gång för lite. 

 

Kontakt

Fälttelefon: 0702–31 98 45 (tillgänglig från klockan 17.00)
Dagtid: 0736–77 14 00
E-post: faltassistenterna@kungalv.se

Josefin Eriksson
E-post: Josefin.eriksson@kungalv.se
Telefon: 0766 – 10 59 72

Frida Paues
E-post: frida.paues@kungalv.se
Telefon: 0703-25 73 21

Gilla vår Facebooksida "Fältarna i Kungälv"och på Instagram "faltarnakungalv" för att få aktuell infromation om vad som händer i vår verksamhet.  

 

Vi är HBTQI-certifierade

Sedan 2018 är fältarbetarna HBTQI-certifierade. Det betyder att vi tar ansvar för både stora och små frågor för alla ungdomars lika värde och rätt att vara en del av vår verksamhet.

  Sidan uppdaterades: