Fältarbete - uppsökande ungdomsverksamhet

Fältarbete är en förebyggande, uppsökande och rådgivande verksamhet för dig som är ung i Kungälv. Fältarna rör sig runt i kommunen, har tid och finns till för att hänga och prata med ungdomar.

Du träffar fältassistenterna främst på kvällar och helger, vid olika evenemang, skolavslutningar och på platser där vuxennärvaron är liten. Fältarbetet kan anpassas och bygger på de behov som ungdomarna har. 

Fältassistenterna arbetar ihop med föräldrar, föreningar och frivilliga organisationer. Om fältassistenterna ser att det finns ett behov samarbetar de även med exempelvis polis och socialtjänst. 

Fältassistenterna jobbar under socialtjänstlagen. Det innebär att de har skyldighet enligt lag att anmäla  och sekretessbestämma till skydd för den enskilde individen. 

Hör gärna av dig om du vill ställa frågor, berätta om oro eller annat eller få stöd. Ring oss gärna, hellre en gång för mycket än en gång för lite. 

 

Kontakt

Fälttelefon: 0702–31 98 45 (tillgänglig från klockan 17.00)
Dagtid: 0736–77 14 00
E-post: faltassistenterna@kungalv.se

Josefin Eriksson
E-post: Josefin.eriksson@kungalv.se
Telefon: 0766 – 10 59 72

Frida Paues
E-post: frida.paues@kungalv.se
Telefon: 0703-25 73 21

Gilla vår Facebooksida "Fältarna i Kungälv"och på Instagram "faltarnakungalv" för att få aktuell infromation om vad som händer i vår verksamhet.  

 

Vi är HBTQI-certifierade

Sedan 2018 är fältarbetarna HBTQI-certifierade. Det betyder att vi tar ansvar för både stora och små frågor för alla ungdomars lika värde och rätt att vara en del av vår verksamhet.

  Sidan uppdaterades: