Föräldragrupp ABC - för dig med barn mellan 6-12 år

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det ABC:s gruppträffar handlar om.

Kungälvs kommun bjuder in till föräldragrupp ABC- för dig med barn mellan 6-12 år.

Detta är en möjlighet för alla som vill utvecklas i rollen som förälder. Föräldragruppen ABC träffas fyra tisdagar klockan 16:30-19:00. Varje tillfälle varar 2 timmar och 30 minuter inklusive paus och vi bjuder på fika. Man bör delta på alla fyra träffar.

Under träffarna får du möjlighet att diskutera föräldraskap med andra föräldrar. Innehållet handlar bland annat om hur föräldrar kan uppmuntra sitt barns självkänsla, hur man kan arbeta för att stärka relationerna i familjen och hur konflikter kan förebyggas. Information och diskussion varvas med övningar och filmer. Föräldragruppen är kostnadsfri.

Vill du veta mer? Se www.allabarnicentrum.se

Träffarna är på tisdagar klockan 16:30-19:00
Träff 1 - 25 april Tema: Visa kärlek
Träff 2 - 9 maj Tema: Vara med
Träff 3 - 23 maj Tema: Visa vägen
Träff 4 - 13 juni Tema: Välja strider

Plats: Kvarngatan 10

För anmälan mejla eller ring gruppledare Daniel Berggren på: daniel.berggren@kungalv.se tel: 0725 85 39 60 eller gruppledare Annika Haglunds på annika.haglunds@kungalv.se eller tel: 0703 88 59 21

  Sidan uppdaterades: