Hitta bostad och tomt

 Teckenspråk:


Om du vill veta vilka lediga tomter det finns för att bygga en villa ska du kontakta BOKAB på telefon 0303-23 80 00 eller skicka ett mejl till bokab@kungalv.se.

Om du vill veta var det i framtiden planeras för nya tomter och bostadsområden ska du kontakta kundcenter. Ring oss på telefon 0303-23 80 00 eller skicka ett mejl till kommun@kungalv.se.


Hyra bostad

Du anmäler dig till bostadskö för hyresrätter till Förbo och Kungälvsbostäder. Tänk på att du måste anmäla dig till båda köerna eftersom de har olika utbud. Det kostar inget att anmäla sig till bostadskön.

HSB Göteborg har ingen bostadskö, medlemmar får anmäla sitt intresse för de lägenheter som utannonseras.

 

Hjälp oss hålla listan uppdaterad

Är du hyresvärd men saknas på listan? Eller är du med på listan men är inte längre hyresvärd i Kungälv? Hör av dig till oss så ser vi till att ändra i listan, ring Kundcenter på telefon 0303-23 80 00.

 

Köpa tomt

Vill du anmäla dig till tomtkö gör du det till Bokab (extern länk), telefon 0303-23 80 00. Bokab är ett kommunägt markägande bolag som utvecklar och säljer mark för näringslivets behov samt villatomter.

 

Nya tomter

Om du är intresserad av att var nya tomter planeras kan du läsa mer under Aktuella detaljplaner och Pågående byggen och projekt

  Sidan uppdaterades: