Att jobba här

Välkommen till Kungälvs kommun och våra jobbsidor! Här finner du information om hur det är att jobba hos oss, och vilka vi är som arbetar för att bygga och utveckla Kungälv.

 Teckenspråk:


Mer än 3 000 personer arbetar inom Kungälvs kommun. De flesta arbetar med vård och utbildning. Andra arbetar som till exempel bygglovsingenjör, bibliotekarier eller socialsekreterare. Vi har över 200 olika yrken inom kommunen. Alla yrken har ett gemensamt uppdrag och ett gemensamt mål – att ge så god service som möjligt åt kommunens medborgare.

Kommunen satsar mycket på att de anställda trivs och har möjlighet att utvecklas. Vårt mål är att du som anställd själv ska kunna påverka ditt arbete och utvecklas i din yrkesroll.

Alla lediga tjänster inom Kungälvs kommun finns här på vår webbplats www.kungalv.se/ledigajobb.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Kungälvs kommun ska du kontakta kundcenter. Ring oss på telefon 0303-23 80 00 eller skicka ett mejl till kommun@kungalv.se.


Tillsammans är vi drygt 3700 medarbetare, inom cirka 200 olika yrken, med ett gemensamt uppdrag; att ge så god service som möjligt åt kommunens invånare. Vi utbildar barn och ungdomar, vi tar hand om äldre och underhåller vatten och renhållning bland mycket annat. Våra arbeten är viktiga och gör skillnad för många.

Som medarbetare hos oss är din kunskap och ditt sätt att förhålla dig avgörande för hur Kungälvs invånare har och får det. De värderingar som vi arbetar efter är medborgarfokus, helhetssyn och lärande.

Att leda i Kungälvs kommun

En nyckel för att bygga en framgångsrik organisation är att det finns ett bra ledarskap. Som ledare hos oss är du en viktig faktor till framgång för Kungälvs utveckling. Du får tillsammans med medarbetarna utveckla våra verksamheter utifrån de mål och uppdrag vi har fått av medborgare och politiker.

Kungälvs kommun växer och behöver dig som vågar leda och växa med kommunen. Låter det som en lockande utmaning? Kanske är just du den vi söker?

Har du frågor om hur det är att vara chef i Kungälvs kommun? Du är alltid välkommen att kontakta HR-chef Ann-Charlotte Backström, 0303-23 80 00.

  Sidan uppdaterades: