Vadholmens badplats

Begränsad tillgång till parkering

På grund av pågående vatten- och avloppsbyggnation finns för tillfället färre parkeringsplatser vid badplatsen fram till i juni. Parkering för personer med funktionsnedsättning är inte påverkad.

Vi tackar för ditt tålamod och att du parkerar så att utryckningsfordon lätt kan komma fram.

Vadholmen är en barnvänlig badplats i Södra Aröd. Här finns sandstrand, klippor, bänkar, gräsmattor och grunda havsvikar. Bryggan har badstegar och ramp för personer med funktionsvariation. Från parkeringen är det 300-400 meter att gå.

Om Vadholmens badplats

På denna badplats finns sandstrand, klippor, badstegar, toaletter och badramp för personer med funktionsvariation. Hundar är inte tilllåtna på våra kommunala badplatser.

Tillgänglighet

Badplatsen är tillgängligtsanpassad för personer med funktionsvariation.

Läs mer om tillgängligheten på Vadholmens badplats (extern länk)

Skötsel

Det är Kungälv Kode Golfklubb som sköter Aröds badplats.
Telefon: 0303 - 513 00
Epost: info@kkgk.se

Så hittar du till Vadholmens badplats

Badplatsen ligger ungefär 18 kilometer från Kungälv. Kör E6 norrut och ta av vid Kodemotet. Kör under motorvägen och sväng höger vid bensinstationen. Tag direkt till vänster och kör över järnvägen mot Solberga. Efter drygt 2 kilometer, sväng höger mot Stenungsund vid Solbergaboden. Efter 1,8 kilometer, sväng vänster mot Aröd. Kör cirka 3 kilometer på den krokiga vägen och följ skyltningen mot Södra Aröd när du kommer fram till en T-korsning.
För att komma till Vadholmen, håll rakt fram efter backen och följ vägen cirka 500 meter fram till parkeringen.

Adress

Södra Arödsvägen, Kode

  Sidan uppdaterades: