Vadholmens badplats

Vadholmen är en barnvänlig badplats i Södra Aröd. Här finns sandstrand, klippor, vind- och solskydd, bänkar och bord, välklippta gräsytor och grunda havsvikar. Bryggan har badstegar och ramp för personer med funktionsvariation. Från parkeringen är det 300-400 meter att gå.

Om Vadholmens badplats

På denna badplats finns sandstrand, klippor, badstegar, toaletter och badramp för personer med funktionsvaration. Hundar är inte tilllåtna på våra kommunala badplatser.

Information om upptagning bryggor och badramp

Bryggan och rampen kommer att tas upp under vecka 38, planen är torsdag den 17 september. Detta för att väderförutsättningarna är rätt för att utföra upptagnigen och att man behöver titta på den för att se vilka åtgärder man behöver göra inför nästa säsong.

Tillgänglighet

Badplaten är tillgängligtsanpassat för personer med funktionsvaration.

Läs mer om tillgängligheten på Vadholmens badplats (extern länk)

Skötsel

Det är Kungälv Kode Golfklubb som sköter Aröds badplats.
Telefon: 0303 - 513 00
Epost: info@kkgk.se

Så hittar du hit från Kungälv (18,5 km)

Kör E6 norrut och ta av vid Kodemotet. Kör under motorvägen och sväng höger vid bensinstationen. Ta därefter direkt vänster och kör över järnvägen mot Solberga. Efter drygt 2 kilometer, sväng höger mot Stenungsund vid Solbergaboden. Efter 1,8 kilometer, sväng vänster mot Aröd. Kör cirka 3 kilometer på den krokiga vägen och följ skyltningen mot Södra Aröd när du kommer fram till en T-korsning.
För att komma till Vadholmen, håll rakt fram efter backen och följ vägen cirka 500 meter fram till parkeringen.

Adress:

Södra Arödsvägen, Kode

  Sidan uppdaterades: