Hallå där Kattis!

Och välkommen som ny näringslivsutvecklare på Kungälvs kommun!

Berätta lite kort om dig själv!

Jag bor med mina två barn och min hund i ett radhus i centrala Kungälv. Jag har bott här i drygt 20 år och stortrivs, trots att jag alltid längtar lite hem till Härjedalen till fjäll, skidåkning och såklart familj. Det stora målet just nu när Öppet Spår där jag i år hoppas åka fortare än min pappa!
Jag tycker Kungälv är en fantastisk liten stor stad. Närheten till naturen, det stora utbudet av föreningsaktiviteter, all handel som finns och att det känns trevligt överlag. Det är här jag hör hemma just nu!

Ditt nya jobb som näringslivsutvecklare?

Jag vill arbeta på bred front med att stärka näringslivet bland annat genom företagsbesök och nätverksträffar. Vi arbetar med kompetenscentrum, vi möter skolan och vi samarbetar över hela Götalandsregionen i olika frågor. Jag har en stor nyfikenhet och gillar verkligen att träffa människor. Dessutom får jag kroka arm med Olivia, och jag tror och hoppas att vi blir ett bra team!

Viktigast just nu?

Det är viktigt att skapa bra relationer mellan företagen och kommunen! Min uppfattning är även att alla politiska partier i Kungälv vill förbättra företagsklimatet. Vi har sedan några månader tillbaka en välarbetad och inspirerande näringslivsstrategi, så nu finns det massor med aktiviteter att jobba med.

  Sidan uppdaterades: