Oasen sim- och ishall

Välkommen till Oasen sim- och ishall. Du hittar oss i centrala Kungälv på Rosendalsgatan 1. Här kan du bada, åka skridskor och äta i vår cafeteria.

2020-12-18

Med anledning av de nya restriktionerna, hålls Oasen sim- och ishall helt stängd för allmänheten, föreningar och övriga hyresgäster. Det är stängt från 18 dec och fram till 24 januari

Regeringen har vid en pressträff idag fredag 18 december presenterat ytterligare nationella restriktioner för att minska smittspridning. All verksamhet som drivs av staten, regioner och kommuner och inte är nödvändig bör omedelbart stängas ned fram till den 24 januari. Med anledning av dessa stänger nu Kungälvs kommun flera verksamheter.

Kungälvs kommun stänger samtliga kommunala sim-, fritids, och idrottsanläggningar, alla bibliotek och kulturhus för allmänheten och föreningar. Beslutet gäller Oasen sim och ishall, Skarpe Nord, Mimers Kulturhus, Mimershallen, idrottshallar och gymnastiksalar, fotbollsplaner, fritidsgårdar, KultLab med flera. Dessa är stängda fram till den 24 januari.

Kungälvs kommun vädjar till föreningarna att inte arrangera gruppträning på de kommunala fritids- och idrottsanläggningarna.

Information om restriktionerna på Regeringens webbplats:
https://www.regeringen.se/artiklar/2020/12/ytterligare-nationella-restriktioner-for-att-hejda-smittspridning/

Folkhälsomyndigheten: Ytterligare åtgärder för att bromsa smitta och skydda hälsa: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/december/ytterligare-atgarder-for-att-bromsa-smitta-och-skydda-halsa/

Krisinformation: https://www.krisinformation.se/nyheter/2020/december/skarpta-restriktioner-infor-julhelgen

/Förvaltningsledningen, Kungälvs kommun, 2020-12-18

 

 

  Sidan uppdaterades: