Feriejobb för unga

På den här sidan annonserar vi om kommunala och privata feriejobb i kommunen. Sidan uppdateras så fort vi får in ett ledigt jobb. Det kan därför vara bra att besöka sidan med jämna mellanrum.

Information om Sommarjobben i Kungälvs kommun med anledning av Covid19/Corona

Sommarjobben kommer att genomföras som planerat. Detta gäller tills annat meddelas. Vi följer självklart utvecklingen och de rekommendationer som kommer ifrån myndigheter och förvaltningsledning. Vi jobbar på för fullt med att läsa ansökningar och kommer att börja med tillsättningar inför sommaren efter sista ansökningsdag, den 31/3. Därefter hör vi av oss via sms till de ungdomar som erbjuds jobb. 

Får vi nya direktiv kommer det att aviseras här samt på vår Facebooksida; Feriejobben i Kungälvs kommun. Det är viktigt att ni håller er uppdaterade via dessa kanaler då det kan komma nya besked med kort varsel. Självklart är ni alltid välkomna att kontakta oss för mer information och vid frågor om feriejobb i allmänhet.

Vi nås enklast via följande e-post: feriejobben@kungalv.se
Den läser vi kontinuerligt och vi är flera som har tillgång till den så vi nås även i händelse av sjukdom hos oss.

Om feriejobben i Kungälvs kommun

Enklast nås vi via den här e-postadressen: feriejobben@kungalv.se Den läser vi av varje dag.

Har du frågor som rör inlogg till lönesystemet kontakta SOLTAK på telefonnummer 0771-180 810 och välj IT (knappval 1). Har du frågor som rör lön eller anställning välj lön (knappval 2)