Om webbplatsen

Välkommen till kungalv.se. Här hittar du information om hur vår webbplats fungerar, hur du kan anpassa webbplatsen samt hur du kommer i kontakt med oss.

Syftet med webbplatsen är att ge samma service som vid personligt bemötande, att stödja demokratin och att marknadsföra Kungälv. Vi anstränger oss för att motsvara besökarnas krav på tillgänglighet och dialog. Vi utvecklar fler möjligheter att uträtta ärenden, använda e-tjänster, dialog, ge klagomål och berömma.

Hitta på webbplatsen

Du kan använda navigeringen i menyn för att hitta det du söker. Klicka på ordet meny längst upp till höger för att öppna menyn. Om du surfar via en dator kommer menyn att vara öppen till dess du väljer att stänga den. För att öppna den igen klickar du på ordet meny.

Du kan också använda dig av vår sökfunktion för att hitta sidor, bilder eller filmer. Vi har även en webbplatskarta och en A-Ö-lista för att få en överblick vad webbplatsen innehåller.

Moderna webbläsare fungerar bäst

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare som har stöd för moderna standarder. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men kan visa designen annorlunda.

Publicerings- och informationsansvar

Ytterst ansvarig för innehållet är den verksamhetsansvarige. Arbetet med att publicera och utveckla webbplatsen leds av kommunens kommunikatörer.

Artificiell intelligens (AI)

Texter och bilder kan vara skapade med stöd av artificiell intelligens (AI).

PDF-filer

På kungalv.se finns en del information i pdf-format. Många webbläsare, som Chrome, Safari och Firefox, har inbyggt stöd för att läsa pdf-filer. Men det kan också hända att du måste installera en pdf-läsare separat. Här är länkar till några pdf-läsare som du kan ladda ner gratis:

Cookies på kungalv.se

Här kan du läsa mer om hur vi använder cookies på kungalv.se.

Tillgänglighet

Det är viktigt att alla människor, oavsett funktionshinder och behov, kan ta del av informationen på vår webbplats. Kungälvs kommun arbetar löpande med att göra webbplatsen så tillgänglig som möjligt.

På sidan om tillgänglighet kan du läsa mer om hur du kan anpassa sidan efter dina behov

Lämna synpunkter på webbplatsen

Har du synpunkter eller förslag för att förbättra webbplatsen eller sidan du läser är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta kommunen

Vill du komma i kontakt med Kungälvs kommun så finns kontaktuppgifter till vårt kundcenter och andra personer på vår kontaktsida.

  Sidan uppdaterades: