Återvinningsstationer

På en återvinningsstation kan du lämna förpackningar och tidningar till återvinning. Var noga med att sortera rätt och ställ ingenting utanför behållarna. Återvinningsstationerna sköts av kommunen efter den första januari 2024.

På återvinningsstationerna lämnar du in förpackningar av glas, plast, metall, tidningar och papper i markerat kärl. Återvinningsstationern sköts av kommunen från och med den första januari 2024. Återvinningsstationerna är alltid öppna, men för att inte störa boende i området bör du undvika att slänga glas mellan klockan 22 till 07.

Sorteringsguiden

Är det skräpigt eller fullt i behållarna på återvinningsstationen?

Hjälp oss genom att meddela att en återvinningsstation behöver tömmas eller städas på www.sopor.se. När du valt den återvinningsstation du vill felanmäla trycker du på knappen "Felanmäl" och följer instruktionerna.

Hitta, felanmäl eller anmäl städning av återvinningsstationer på www.sopor.nu

Grovsopor hör hemma på återvinninscentralen

Grovsopor är sånt som är för stort för att lägga i en soptunna eller en sopsäck. Grovsopor som till exempel trasiga möbler, restvirke eller trädgårdsavfall slänger du på någon av våra återvinningscentraler finns i Kode, Kungälv, Kärna och Ytterby

Batteriholkar

Hjälp oss genom att meddela om en batteriholk behöver tömning eller är trasig.
Anmäl batteriholken till www.sopor.nu

  Sidan uppdaterades: