Jobba hos oss i sommar!

Vill du göra skillnad och skapa livskvalité för andra människor? Då passar du hos oss! Vi söker kollegor till spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Välkommen till Kungälv!

 

Sommarvikarier till Funktionsstöds gruppboende och Daglig Verksamhet

Vi söker dig som vill arbeta på schema dag/kväll med sovande jour eller vaken nattjänstgöring varannan helg under vecka 24–34. Hos oss anställs du som stödassistent/stödbiträde och kan jobba på någon av våra 35 verksamheter. Här arbetar du med vuxna personer med någon form av funktionsvariation, antingen i deras hem eller på deras dagliga sysselsättning.

Ansök som sommarvikarie inom funktionsstöd

 

Sommarvikarier till vård- och omsorgsboende och korttidsenheten

Vi söker dig som vill arbeta på schema dag/kväll eller natt med tjänstgöring varannan helg under vecka 24–34. Vi erbjuder ett arbete som är både roligt och stimulerande där du tillsammans med erfarna och härliga kollegor ger våra brukare en god omsorg! Dessutom arbetar vi med 37-timmars vecka som heltidsmått dag/kväll och 34,33 timmars vecka för natt.

Ansök som sommar vikarie till vård- och omsorgsboende och korttidsenheten

Sommarvikarier till Hemtjänsten

Vi söker kollegor till våra hemtjänstgrupper som vill arbeta på schema dag/kväll med tjänstgöring varannan helg under vecka 24–34. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från vård- och omsorgsyrket men det är inget krav. Däremot måste du vilja göra skillnad och skapa en god livskvalité för andra människor. Våra verksamheter bedrivs dygnet runt årets alla dagar. Ob-ersättning och semesterersättning tillkommer utöver timlön. Trivs du hos oss finns det stor möjlighet att jobba kvar efter sommaren.

Ansök som sommarvikarie inom hemtjänst

 

Sommarvikarier till Personlig assistans

Vi söker kollegor till personlig assistans. Du utgår från brukarens behov och tar till vara på hens egna resurser. Brukaren har i de flesta fall omfattande behov av vård och stöd och kan ha fysisk, psykisk eller intellektuell funktionsvariation.

Vi söker dig som vill arbeta på schema dag/kväll, i vissa fall med sovande jour, under vecka 24–34. Oftast är det scheman med tjänstgöring varannan helg. Vi arbetar med 37-timmars vecka som heltidsmått

Ansök som sommarvikarie inom Personlig assistans
  Sidan uppdaterades: