Sjuksköterskor till hemsjukvården - Sommar 2023

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vill du jobba med ett härligt gäng sjuksköterskor och samtidigt växa i din roll som sjuksköterska i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Hemsjukvårdens sjuksköterskeenhet erbjuder möjligheten för dig att växa i din profession i ett varierande arbete med stort eget ansvar. Som sjuksköterska i hemsjukvården gör du skillnad. Vi bedriver verksamhet dygnet runt, året om för personer som av olika skäl behöver vård i hemmet eller på särskilt boende. Sjuksköterskorna är organiserade i en hemsjukvårdsenhet där man ansvarar i team för olika geografiska områden och har sin bas på stadshuset i centrala Kungälv. Vi har en stöttande miljö där vi uppmuntrar och lär av varandra för att skapa en trygg och bra vård för kommunens invånare. 

Möjlighet finns att börja redan på våren med bredvidgång och timanställning. 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i hemsjukvården är att ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser inom ditt ansvarsområde. Du ska kunna utföra medicinska bedömningar och riskbedömningar. Du ska kunna leda och prioritera arbetet men också kunna handleda och stötta vårdpersonal, patienter och anhöriga. Som sjuksköterska hos oss arbetar du med stort eget ansvar både i team och självständigt. Arbetet är omväxlade och stimulerande. Vi arbetar mycket med olika digitala system som hjälpmedel, till exempel digital signering.

Du har ett nära samarbete med enhetschef, kollegor, omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Din arbetstid kommer att regleras efter vilken erfarenhet du har. Helgtjänstgöring ingår var fjärde helg. Sjuksköterskestudenter arbetar dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med inriktning mot allmän hälso- och sjukvård alternativt sjuksköterskestudent som slutfört termin 5 och har vårderfarenhet. Du är flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver goda kunskapar i det svenska språket både i tal och i skrift. Då dator och digitala system används som arbetsredskap krävs de god datavana.

B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. 

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: