Sommarvikarier sökes till vård- och omsorgsboende och korttidsenheten

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Vill du göra skillnad och skapa livskvalité för andra människor? Då passar du hos oss!

Vi har börjat vår sommarrekrytering och söker kollegor till vår korttidsenhet samt till våra vård- och omsorgsboenden. Vi söker dig som vill arbeta på schema dag/kväll eller natt med tjänstgöring varannan helg under vecka 24–34.

För att du ska få en bra och trygg start på din nya arbetsplats hos oss genomgår du en introduktion. Trivs du hos oss finns det stor möjlighet att jobba kvar efter sommaren. 

Vi erbjuder ett arbete som är både roligt och stimulerande där du tillsammans med erfarna och härliga kollegor ger våra brukare en god omsorg! Dessutom arbetar vi med 37-timmars vecka som heltidsmått dag/kväll och 34,33 timmars vecka för natt. 

Arbetsuppgifter

Vård- och omsorgsboende

Vi har sex vård- och omsorgsboenden som är placerade runtom i kommunen med inriktning demens, geropsykiatri och somatik.

Dina arbetsuppgifter innebär att ge våra hyresgäster omsorg och stöd utifrån deras individuella behov. Hur stödet ser ut är olika beroende på personens behov och önskemål. Det kan handla om att hjälpa till med personlig omvårdad, läkemedel, inköp, tvätt och städning. Du får möjlighet till ett arbete där du tillsammans med dina kollegor är nyckelpersonen i nätverket runt hyresgästen.

Korttidsenheten

Korttidsenheten har 32 platser som är placerade på både Kungälvs sjukhus och i Ytterby. Arbetet på Korttidsenheten innebär sjukvårdsinsatser och en stor variation men också en bredd på arbetsuppgifterna - den ena dagen är inte den andra lik. 

För att arbeta på vår korttidsenhet samt på våra vård- och omsorgsboenden behöver du ha läkemedelsdelegation vilket du får efter genomgången utbildning.

Kvalifikationer

Krav:

 • Att du fyllt 18 år vid anställningens början
 • Har en god fysisk förmåga
 • Goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt då det i arbetsuppgifterna ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter
 • Goda kunskaper i mobil- och datoranvändning
 • Ta emot delegation av hälso-och sjukvårdsinsatser som till exempel läkemedelsdelegering

Meriterande:

 • Har eller påbörjat utbildning till undersköterska eller liknande vårdutbildning 
 • Tidigare erfarenhet av arbete inom omsorg
 • B-körkort

Vi söker dig med följande egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du:

 • Är empatisk, kommunikativ engagerad, lugn och ansvarsfull samt har ett stort intresse för att arbeta med människor. 
 • Främjar en god arbetsmiljö genom att vara positiv, ta ansvar och vara flexibel.
 • Kan arbeta självständigt och tillsammans i grupp.

Hur ser vår rekryteringsprocess ut?

 • Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden samt utifrån verksamheternas behov.
 • Du ska uppge referens till nuvarande eller senaste chef, arbetsledare med namn, telefonnummer och mailadress. Har du ingen tidigare arbetserfarenhet? Lämna en av dina lärare på din gymnasieskola som referens.
 • För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället. 

I denna rekryteringsprocess behöver du inte bifoga CV och personligt brev, du kommer istället att behöva besvara flera urvalsfrågor. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma tillämpas enligt kollektivavtal. 
Vi använder oss av digitala verktyg och i arbetet kan du komma att behöva använda dig av e-legitimation. 
Innan eventuell anställning kräver vi att giltigt identitetskort där medborgarskap framgår samt giltigt arbetstillstånd uppvisas.
Inom de verksamheter där arbete med barn förekommer kräver arbetsgivaren in utdrag ur belastningsregistret innan tillsättning av tjänsten. 
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: