Br. Carlsons Entreprenad AB tilldelas utmärkelsen Årets företagare

Varje år utses Årets företagare i Kungälv. I år gick utmärkelsen till Br. Carlsons Entreprenad. Företaget grundades av Christer Carlson och drivs idag av bröderna Christer, Göran och Robert. Christers son Robin är delägare.

Här kan du läsa motiveringen som presenterades på Näringslivsgalan den 26/4. 

"Årets företagare är inte bara en ledande aktör inom markarbeten i regionen, utan också en förebild när det gäller socialt ansvarstagande och engagemang för lokalsamhället. Sedan grundandet 1986 har företaget blivit en pålitlig partner för byggprojekt av alla storlekar och har också aktivt deltagit i och stöttat olika samhällsinitiativ och välgörenhetsaktiviteter.

Genom åren har företaget visat sitt engagemang för att göra en positiv skillnad i lokalsamhället genom att sponsra lokala idrottslag, stödja välgörenhetsorganisationer och delta i miljöskyddsinitiativ. Deras bidrag sträcker sig långt bortom affärsverksamheten, och deras insatser har haft en verklig och meningsfull påverkan på människors liv och välbefinnande.

Genom att integrera socialt ansvarstagande i sitt affärsupplägg har företaget visat att framgång inte bara handlar om ekonomisk vinning, utan också om att skapa en positiv inverkan på samhället och miljön. Deras engagemang för att göra Kungälv till en bättre plats, både genom sina affärsaktiviteter och sitt sociala ansvarstagande, gör dem till en värdig kandidat för utmärkelsen Årets företagare. Vinnare av Årets företagare är Br. Carlsons Entreprenad AB"

Fler utmärkelser

Årets företagare: Br. Carlsons Entreprenad.

Årets nyföretagare: Smash'em burgers, i Rollsbo.

Årets profil: Mikael Juliusson, på Lexidor AB.

Årets hållbarhetsföretag: Anders Marktjänst i Lycke AB, drivs av Anders Schwarzkopf.

Årets UF-företag: Eleganta hem UF.

  Sidan skapades: