Kvalificerad administratör med fokus på miljö och avfall

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Beskrivning

Är du serviceinriktad, intresserad av miljö- och avfallsfrågor och gillar att hjälpa till att lösa problem? Då kan det här vara rollen för dig!

Vi erbjuder dig en plats på resan mot nya mål i en bransch som arbetar med högst aktuella samhällsfrågor inom miljö och hållbarhet.

Renhållningsenheten söker nu en person som brinner för service och ett gott bemötande och som vill hjälpa våra avfallsabonnenter och näringsidkare i Kungälv. Vårt syfte är att hjälpa dem få svar på sina frågor och hitta positiva lösningar. Vår verksamhet utgår från ett starkt kundfokus och där Kungälvs kommuns värderingar: ansvar, delaktighet och tillit genomsyrar vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

I din roll som administratör arbetar du med att följa upp och återkoppla ärenden främst till kommunens avfallsabonnenter men också internt och till våra entreprenörer. I tjänsten ingår ekonomiskt och administrativt arbete som fakturering mot kund och kundutskick. Du kommer också att arbeta med myndighetsutövning i form av beslut kring dispensansökningar. Vidare kommer du även arbeta med att ta fram statistik ur vårt verksamhetssystem och vara med och driva förbättringsarbete i systemet. Mycket av kontakten med kunder och entreprenörer sker genom telefon och mail men en stor del av arbetet kretsar kring renhållningsverksamhetens verksamhetssystem (EDP Future).

Rollen som administratör är en utåtriktad tjänst med många kontaktytor och med en möjlighet att arbeta för att förbättra avfallshanteringen i Kungälvs kommun, vilket ger ett mångsidigt och spännande arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleutbildad eller KY utbildad med inriktning administration/ekonomi och/eller kommunikation/besöksnäring. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från kundtjänstarbete och då gärna inom avfall samt kunskap om systemet EDP Future.

För att trivas som administratör måste du vara självgående och lösningsorienterad. Du har stort ansvarstagande, är strukturerad och kan självständigt driva ditt arbete. Som person är du utåtriktad, social och tycker om kontakten med andra människor. Du har lätt för att bygga kontaktnät såväl inom som utanför organisationen. Du är en lagspelare med en god analytisk förmåga och har lätt för att se och förstå helheten. Dokumentationen ser du som en naturlig del av arbetet. Du är hjälpsam och positiv med krav på att bemöta våra medborgare såväl korrekt som snabbt. Ett gott bemötande och en hög servicekänsla är en självklarhet för oss. Du känner dig bekväm med att ibland kommunicera besvärliga/obekväma beslut. Vår arbetsplats präglas av ett ständigt utvecklingsarbete, därför ser vi att du är motiverad, engagerad och öppen för förändringar.

Då du i ditt arbete dels kommer att ha mycket kontakt med allmänheten och ansvarar för en del informationsmaterial är det viktigt att du mycket väl hanterar svenska språket såväl muntligt som skriftligt.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Ansökan

Ansök senast: